Firme contabilitate Calarasi

Aveti nevoie de servicii de contabilitate in Calarasi? Firme-Contabilitate.net este aici sa va faca viata mai usoara – am adunat informatii de pe Internet si am creat o lista cu firmele din orasul Dvs din acest domeniu. Pt fiecare firma am adunat urmatoarele date:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Contabili in Calarasi

Fis Cont S.R.L.

Adresa: Str. Flacara, Bl. B18, Sc. 1, Ap. 2
Website: –
Telefon: 0242-311 282
Email: fiscontsrl [at] yahoo.com
Pagina de Facebook: –


Cont Expert S.R.L.

Adresa: Prel. Dobrogei, Nr. 9, Calarasi
Website: –
Telefon: 0242-311 768
Email: –
Pagina de Facebook: –


Profexpert S.r.l

Adresa: Strada Cornisei, Bl. B33, Sc. 3, Ap. 19, Calarasi
Website: –
Telefon: 0242 313 731
Email: –
Pagina de Facebook: –


Evicont SRL

Adresa: Str. Trandafirilor, bl. D25 sc. 1, ap. 6
Website: –
Telefon: 0242-334 166
Email: –
Pagina de Facebook: –


Agentcont SRL

Adresa: Strada Alexandru Sahia, Nr. 1, Bl. B4, Sc. 1, Ap. 13
Website: –
Telefon: 0242 317 053
Email: –
Pagina de Facebook: –


Cum alegeti o firma din Calarasi potrivita pentru afacerea Dvs?

Calitati cheie

Dupa ce ati stabilit daca veti angaja un contabil intern sau o firma din exterior din Calarasi, trebuie sa stabiliti ce calificari trebuie sa detina acesta – inainte de a incepe cautarea. Iata cateva dintre aspectele pe care sa va concentrati:

Expertiza in industrie. In plus fata de certificarile de baza, ar trebui sa cautati pe cineva cu expertiza in industria dumneavoastra – sau o industrie similara. Unii profesionisti au o specializare in comert auto, altii in contracte de constructii, altii lucreaza cu organizatii non-profit, iar unii pot avea experienta in comertul cu amanuntul. Aceste specializari pot fi vitale pentru tipul de serviciu pe care il ofera, si pentru tipul de industrie. Unele firme colaboreaza cu retele ale altor firme si se pot adresa specialistilor din domeniu pentru a rezolva anumite probleme, daca este cazul.

Marimea firmei. Gama variata de firme din Calarasi din care puteti alege poate fi de-a dreptul derutanta – de la practicieni individuali la firmele nationale sau multinationale. Unele companii se simt mai in siguranta angajand o firma renumita, de mari dimensiuni. Dar, in timp ce idea contractarii unei firme mari ar putea parea atractiva, trebuie sa va intrebati daca nu cumva o firma mai mica ar fi mai potrivita pentru afacerea dumneavoastra. De asemenea, trebuie sa stiti ce va face sa va simtiti mai confortabil ca lider al afacerii. S-ar putea sa va simtiti mai linistit intr-un parteneriat cu o firma mai mica. Fiti constienti de faptul ca, uneori, intreprinderile mari aleg sa subcontracteze unele mai mici – asigurati-va ca stiti cine se va ocupa de contul dumneavoastra.

Complexitatea serviciilor. Decizia dumneavoastra privind calificarile pe care trebuie sa le solicitati trebuie sa ia in considerare si serviciile de care are nevoie compania dumneavoastra de la persoana respectiva. Poate ca aveti nevoie doar de o firma care sa va pregateasca declaratia fiscala si sa formuleze situatiile financiare la sfarsitul anului. Dar daca doriti, de asemenea, consultanta fiscala si de planificare financiara, sau sfaturi privind planurile de pensionare, va trebui sa cautati pe cineva cu diferite calificari sau istoric. Unele intreprinderi solicita de asemenea acestui specialist sa ateste valabilitatea situatiilor financiare unui tert, cum ar fi o banca. Chiar si cu cele mai recente optiuni de confort in plata impozitelor, este uneori mai usor sa lasati pur si simplu un profesionist in domeniu sa lucreze pentru dumneavoastra.

Recomandari

Daca doriti sa angajati o firma din Calarasi, aflati cine si/sau ce companii utilizeaza prietenii si colegii dumneavoastra. Adresati-va oamenilor din industrii similare pentru nume sau referinte. Mentionati ca sunteti in cautarea unui astfel de specialist in cercurile sociale in care va invartiti. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai bune modalitati de a identifica candidatii buni pentru afacerea Dumneavoastra. De asemenea avocatul firmei dumneavoastra poate face o recomandare. Asociatia dumneavoastra din industria de comert poate fi cu siguranta o buna resursa de asemenea.

La fel, puteti raspandi zvonul intre colegi si prieteni. Publicitatea in ziar, firmele de recrutare a fortei de munca si site-urile de internet specializate sunt resurse pretioase care pot fi accesate. Firmele de recrutare platesc taxe, asa ca stiu exact ce servicii furnizeaza (domeniul de activitate) inainte de a se angaja in acest lucru.

Intr-o multitudine de colaborari, contabilul este un consultant de incredere in afaceri, chiar si pentru o afacere mica. Acesta este mult mai important si poate desfasura mai multe activitati utile firmei – el este un ca consilier pentru familie, un preot si un confident, si este implicat in atatea aspecte ale afacerii proprietarului, incat relatia trebuie sa fie una de incredere.

Interviuri si verificari de referinte

Retineti ca intreprinderile mici nu isi pot permite sa faca greseli la angajare – mai ales in acest domeniu. Persoana angajata va avea acces la toate documentele, registrele si alte informatii importante ale companiei.

Este imperativ ca proprietarul afacerii sa isi aloce timp pentru a interva firmele si candidatii individuali. Verificati daca au experienta in industria dumneavoastra, marimea companiei si complexitatea software-ului.

Daca intervievati firme externe, cereti-le sa va faciliteze o intalnire cu membrii personalului care va vor deservi contul. Asigurati-va de cultura firmelor, si cel mai important, de timpul pe care acestia il vor aloca pentru a va deservi afacerea intr-o maniera prompta. Asigurati-va ca exista o comunicare clara si directa chiar si in cazul stirilor sau informatiilor cu impact negativ asupra firmei dumneavoastra.

In cele din urma, verificati referintele. Aceasta este o decizie importanta si proprietarul afacerii trebuie sa efectueze o cercetare amanuntita inainte de a lua o decizie.

Alegerea unei firme de contabilitate din Calarasi reprezinta o piatra de hotar pentru o intreprindere mica. Este un semnal ca societatea doreste sa-si consolideze functia financiara, sa-si imbunatateasca raportarea in materie de management, si sa pozitioneze compania pe o scara ascendenta in vederea cresterii economice. Multe companii asteapta prea mult timp inainte de a lua aceasta decizie, ducand la aparitia de raportari nedorite si inexacte intr-un moment crucial in cresterea companiei. Prin urmare faceti tot posibilul sa angajati candidatul potrivit pentru afacerea dumneavoastra.