Firme contabilitate Bucuresti

Aveti nevoie de servicii de contabilitate in Bucuresti? Firme-Contabilitate.net este aici sa va faca viata mai usoara – am adunat informatii de pe Internet care sa va faca cautarea mai usoara, si am creat o lista cu firmele din orasul Dvs din acest domeniu. Pt fiecare firma am adunat urmatoarele date:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Contabili in Bucuresti

Auditax Expert Consulting SRL

Adresa: Calea Victoriei Nr.155,Bl D1,Tronson 7,Etaj 6, Bucuresti
Website: http://www.auditaxexpert.ro
Telefon: 0786-407.488, 021-3212248
Email: office [at] auditaxexpert.ro
Pagina de Facebook:


Contexpert Consulting SRL

Adresa: Str. Buzesti 75, etaj 4 Sector 1, Bucuresti
Website: http://www.contexpert.ro
Telefon: 021-3114320, 0728-628.478
Email: office [at] contexpert.ro
Pagina de Facebook: –


Confidence Accounting Solutions SRL

Adresa: Splaiul Independentei, nr. 60, sector 5, Bucuresti
Website: http://www.confidence.ro
Telefon: 0721-877.150, 031-4373607
Email: office [at] confidence.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ConfidenceAccounting


AN Contab Audit SRL

Adresa: Aleea Borcea, nr.6, bl.16, sc.C, ap.83, Sector 4, Bucuresti
Website: http://www.ancontab.ro
Telefon: 0736-382.549
Email: contact [at] ancontab.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ancontab


Contex Professional Services SRL

Adresa: Calea Rahovei nr. 266-268 Corp 2, Et. 2, Camera 15, Sector 5, Bucuresti
Website: http://www.contex-ps.ro
Telefon: 0744-585.286, 021-4343232
Email: office [at] contex-ps.ro
Pagina de Facebook: –


Your Accounting & Finance Control Team

Adresa: Str.Zece Mese nr.7,Corp A, Parter, sector 2, Bucuresti
Website: http://www.yafct.ro
Telefon: 021-3104957, 0720-361.880
Email: office [at] yafct.ro
Pagina de Facebook: –


Lorand Contexpert SRL

Adresa: Str. Matei Basarab nr. 106, bloc 73, scara 1, et. 8, ap. 35, Interfon 35, Sector 3, Bucuresti
Website: http://www.lorandcontexpert.ro
Telefon: 021-3454709, 0372-789.925
Email: office [at] lorandcontexpert.ro
Pagina de Facebook:


Contstar Expert D.AB SRL

Adresa: Sos. Mihai Bravu 329, bl.53, sc.1, et.8, ap.35, Sector 3, Bucuresti
Website: http://www.contstar.ro/
Telefon: 021-3460319, 0722-642.818
Email: office [at] contstar.ro
Pagina de Facebook: –


Conta Radulescu SRL

Adresa: Bacila Vasile, nr. 1 Sector 2, Bucuresti
Website: http://www.contaradulescu.ro
Telefon: 0770-819.761
Email: office [at] contaradulescu.ro
Pagina de Facebook: –


Group Expert Consulting 2000 SRL

Adresa: Calea Victoriei, Nr. 224, Sector 1, Bucuresti
Website: http://www.groupconsulting.ro
Telefon: 021-3125867, 021-2125075
Email: office [at] groupconsulting.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Groupexpertconsulting/


PFA Nedelcu M. Iuliana – Expert Contabil Auditor Financiar

Adresa: Str. Plut. Petre Ionescu nr.10; Punct de lucru: Theodor Pallady nr.51
Website: https://www.unicornconsulting.ro/
Telefon: 0726.153-129
Email: office [at] unicornconsulting.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/unicornconsulting.ro/


Total Conta Prest SRL

Adresa: Str. Sibiu nr.4, sector 6, Bucuresti
Website: http://www.contabilitate-tcp.ro/
Telefon: 0723.944-436
Email: camelia@contabilitate-tcp.ro, totalcontaprest@gmail.com
Pagina de Facebook: –


Best Conta Suport SRL

Adresa: Str. Motilor 15A
Website: http://delaconta.ro
Telefon: 0722.704-074
Email: office [at] delaconta.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/delaconta/


Global Cons

Adresa: Str. Matei Basarab, nr 13-15, et. 2, sector 3
Website: https://www.globalcons.ro/
Telefon: 0723.581-684
Email: office [at] globalcons.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Global-Cons-306944026766963


Cum alegeti o firma de contabilitate din Bucuresti potrivita pentru afacerea Dvs?

Calitati cheie

Dupa ce ati stabilit daca veti angaja un contabil intern sau o firma din exterior din Bucuresti, trebuie sa stabiliti ce calificari trebuie sa detina acesta – inainte de a incepe cautarea. Iata cateva dintre aspectele pe care sa va concentrati:

Expertiza in industrie. In plus fata de certificarile de baza, ar trebui sa cautati un contabil cu expertiza in industria dumneavoastra – sau o industrie similara. Unii profesionisti au o specializare in comert auto, altii in contracte de constructii, altii lucreaza cu organizatii non-profit, iar unii pot avea experienta in comertul cu amanuntul. Aceste specializari pot fi vitale pentru tipul de serviciu pe care il ofera, si pentru tipul de industrie. Unele firme colaboreaza cu retele ale altor firme si se pot adresa specialistilor din domeniu pentru a rezolva anumite probleme, daca este cazul.

Marimea firmei. Gama variata de contabili si firme din Bucuresti din care puteti alege poate fi de-a dreptul derutanta – de la practicieni individuali la firmele nationale sau multinationale. Unele companii se simt mai in siguranta angajand o firma renumita, de mari dimensiuni. Dar, in timp ce idea contractarii unei firme mari ar putea parea atractiva, trebuie sa va intrebati daca nu cumva o firma mai mica ar fi mai potrivita pentru afacerea dumneavoastra. De asemenea, trebuie sa stiti ce va face sa va simtiti mai confortabil ca lider al afacerii. S-ar putea sa va simtiti mai linistit intr-un parteneriat cu o firma mai mica. Fiti constienti de faptul ca, uneori, intreprinderile mari aleg sa subcontracteze unele mai mici – asigurati-va ca stiti cine se va ocupa de contul dumneavoastra.

Complexitatea serviciilor. Decizia dumneavoastra privind calificarile pe care trebuie sa le solicitati unui contabil trebuie sa ia in considerare si serviciile de care are nevoie compania dumneavoastra de la persoana respectiva. Poate ca aveti nevoie doar de o firma care sa va pregateasca declaratia fiscala si sa formuleze situatiile financiare la sfarsitul anului. Dar daca doriti, de asemenea, consultanta fiscala si de planificare financiara, sau sfaturi privind planurile de pensionare, va trebui sa cautati pe cineva cu diferite calificari sau istoric. Unele intreprinderi solicita de asemenea acestui specialist sa ateste valabilitatea situatiilor financiare unui tert, cum ar fi o banca. Chiar si cu cele mai recente optiuni de confort in plata impozitelor, este uneori mai usor sa lasati pur si simplu un profesionist in domeniu sa lucreze pentru dumneavoastra.

Recomandari

Daca doriti sa angajati o firma de contabilitate externa din Bucuresti, aflati cine si/sau ce companii utilizeaza prietenii si colegii dumneavoastra. Adresati-va oamenilor din industrii similare pentru nume sau referinte. Mentionati ca sunteti in cautarea unui astfel de specialist in cercurile sociale in care va invartiti. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai bune modalitati de a identifica candidatii buni pentru afacerea Dumneavoastra. De asemenea avocatul firmei dumneavoastra poate face o recomandare. Asociatia dumneavoastra din industria de comert poate fi cu siguranta o buna resursa de asemenea.

La fel, puteti raspandi zvonul intre colegi si prieteni. Publicitatea in ziar, firmele de recrutare a fortei de munca si site-urile de internet specializate sunt resurse pretioase care pot fi accesate. Firmele de recrutare platesc taxe, asa ca stiu exact ce servicii furnizeaza (domeniul de activitate) inainte de a se angaja in acest lucru.

Intr-o multitudine de colaborari, contabilul este un consultant de incredere in afaceri, chiar si pentru o afacere mica. Acesta este mult mai important si poate desfasura mai multe activitati utile firmei – el este un ca consilier pentru familie, un preot si un confident, si este implicat in atatea aspecte ale afacerii proprietarului, incat relatia trebuie sa fie una de incredere.

Interviuri si verificari de referinte

Retineti ca intreprinderile mici nu isi pot permite sa faca greseli la angajare – mai ales in acest domeniu. Persoana angajata va avea acces la toate documentele, registrele si alte informatii importante ale companiei.

Este imperativ ca proprietarul afacerii sa isi aloce timp pentru a interva firmele si candidatii individuali. Verificati daca au experienta in industria dumneavoastra, marimea companiei si complexitatea software-ului.

Daca intervievati firme externe, cereti-le sa va faciliteze o intalnire cu membrii personalului care va vor deservi contul. Asigurati-va de cultura firmelor, si cel mai important, de timpul pe care acestia il vor aloca pentru a va deservi afacerea intr-o maniera prompta. Asigurati-va ca exista o comunicare clara si directa chiar si in cazul stirilor sau informatiilor cu impact negativ asupra firmei dumneavoastra.

In cele din urma, verificati referintele. Aceasta este o decizie importanta si proprietarul afacerii trebuie sa efectueze o cercetare amanuntita inainte de a lua o decizie.

Alegerea unei firme de contabilitate din Bucuresti reprezinta o piatra de hotar pentru o intreprindere mica. Este un semnal ca societatea doreste sa-si consolideze functia financiara, sa-si imbunatateasca raportarea in materie de management, si sa pozitioneze compania pe o scara ascendenta in vederea cresterii economice. Multe companii asteapta prea mult timp inainte de a lua aceasta decizie, ducand la aparitia de raportari nedorite si inexacte intr-un moment crucial in cresterea companiei. Prin urmare faceti tot posibilul sa angajati candidatul potrivit pentru afacerea dumneavoastra.